the countdown has begun!

Owkee hier gaan we dan...

Dit is nu een andere blog dan die waarvan ik eerst een link op fb had geplaatst.. Daarop kon je blijkbaar geen reacties plaatsen, wat ik natuurlijk wel wat jammer vond du-us... nu nekeer een nieuwke proberen é...

Ondertussen komt de vertrekdag beangstigend dichtbij :-))) en is er al een heleboel verhuisd geweest maar hier in huis ist nu wel een zootje! Zou dus beter nog wat verder inpakken en opkuisen...

Juist nog even dit:

Volgende maandag is dus mijn allerlaatste dag in België voor een tijdje.. en dan vertrek ik ook naar parijs waar ik dinsdag (28feb) mijn vlucht heb naar Kuala lumpur... Het aftellen kan dus beginnen!!

Dikke zoen aan iedereen!

wesley

allez het begint te korten he je gaat een mooie tijd tegemoet geniet ervan en ik ben benieuwd naar uw verhalen

Dennis

Hehe, spannend...

mario

hey meid, ik wens u het allerbeste toe op u reis, ik weet da je da goe zal doen.he zult veel zien in da jaartje dat he weg zijt geniet er van zou ik zeggen, laat mij af en toe eens weten hoe het gaat me u en waar he zijt grt en een dike kus é xxx ;)

Anouck

Amaai Linsy, ik lees hier dat je voor een jaar de wereld rondtrekt !! Super!
Doe je het alleen of met een vriend(in)?
Welke delen van de wereld doe je allemaal aan (?) blijf je in sommige delen iets langer om te kunnen werken, want ik veronderstel dat zo'n droomreis met de nodige financiële keerzijde gepaard gaat :-)
Ik wens je alleszins een super ervaring, mooie beelden en zoveel meer, geniet ervan!

Groetjes!

Linsy

Jaja, ik trek een tijdje rond en heb inderdaad een jaar de tijd... Ga beginnen in Azië en zie wel waar ik uitkom en inderdaad alleen. Nuja ik vertrek alleen maar ben er redelijk gerust in dat ik wel genoeg mensen zal ontmoeten onderweg hoor... En ga het zo goedkoop mogelijk houden en hoop dan niet te moeten werken é ondertussen :-)))

Hoop ook dat het een fantastische ervaring zal worden en zal mijn best doen om er met volle teugen van te genieten!!!

Sofie

Woep woep, spannnnennnnndddd !
Ik zit (stiekem vol jaloezie) op de eerste rij om al je reisverhalen te lezen!!!
Geniet met volle teugen !

(als je niemand vindt onderweg mag je mij gerust laten overvliegen, alhoewel een 2e loopbaanonderbreking waarschijnlijk niet iets is waarop ze zitten wachten bij ons!)

wendy

ja ja meisje spannend ze :) geniet ervan ;ga u wel missen

Joke

Linsy, geniet met volle teugen! Mijn grote trek loopt al bijna op z'n einde en ik ben terug klaar voor België! Het gaat bijzonder snel, dus geniet van elke seconde! Succes!!! xxx

Daphné

Zoeteke ik wens je een goed rond trip, gij gaat da goed doen en vooral gans terug komen e :-)), enjoy xxx

valerie

je bent vertrokken si , spannend :-) ik hoop da je goed toegekomen bent en een rustige vlucht hebt gehad xxx

Pieter

Dag Linsy

Ik wens je een heel leuke, toffe reis. Tot snel
XXX

Annick

Hey meisje sorry voor de late reactie ma 't is hier karnaval geweest en 't was ook even hectisch.

Ik wens je 't allerbeste op deze reis, geniet van elk moment en elk plekje.
Ik volg je wel ;-)))
Groetjes, het ga je goed x